ESQUIRE OFFICE

Interior Design, Graphics and Fit Out Services for the offices of a Nightclub.

Project Name : Esquire Office

Built Area : 1700 sqft

Completion Year : 2017

Services :  Interior Design, Experiential Graphics, Fit Out

Location : Defence Colony, New Delhi

Duration :  2 Months

Old meets New

 

Esquire came to Studio Bipolar with a vision to create a healthy and interactive environment for its headquarters for its latest venture,a nightclub in the heart of New Delhi. Capturing the business culture, keeping people connected and representing its global perspective and diversity would be key to the success of the project

The Design Process

 

We drew inspiration from the period Esquire Magazine was born, the Art Deco Era. We reinterpreted the iconography and forms synonymous with this period to evolve our design concept

Built for Engagement

 

We evolved the idea of ‘porous partitions’ to connect all the spaces. Every team member had their own private space but was still connected to each other through these partitions, allowing for greater engagement and collaboration

Dynamic Work Culture

 

For this team of highly driven and creative individuals, we created different work spaces which are seamlessly connected. From private cabins for more focused work, to community work tables for group work and meetings.

Expressive Environments

 

We balanced the work spaces with strategic breakout zones. Accents of quirky décor and furniture complement the bold colors used in the partition.

Studio Bipolar delivered a distinct and functional space that elevated the brand identity and ethos of this business. We met Our goal to empower our clients to have the freedom to work the way that suits them best.

Address

PLOT NO-285, SECTOR- 28, GURUGRAM, HARYANA-122002

Phone

+91 97117 00104
+91 98111 98942

logo Studio Bi Polar

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

Thank You for Subscribing our Email list.

Pin It on Pinterest